AGENDA

LEESSPIN SPEELT BUITEN

Ja! Leesspin houdt van lezen maar ook van spelen. 

Binnen spelen is leuk, maar buiten spelen is nog leuker. 

Zondag 29 augustus, de laatste zondag van de maand augustus, is het zover. Dan speelt Leesspin om 11:00 haar eerste buiten-voorstelling.

    LEESSPIN SPEELT BUITEN

Voorstellingen voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Iedere laatste zondag van de maand om 11:00 op het ontmoetingseiland in het Gijsbrecht van Aemstel park in Amsterdam Buitenveldert.

 

Leesspin neemt je mee naar buiten. Samen met poppenkastpop Miek en haar dierenvrienden, de oude lezende spin, de letter-etende haaien en de rekenende octopus verken je de omgeving door te tellen, naar letters te speuren of een moeilijke som te maken. Ondertussen word je ook nog voorgelezen.

 

Leuk voor de (groot)ouders en kinderen!

Voorstellingen zijn gratis te bezoeken en duren ongeveer 25 minuten. 

 

Kijk en leer jij mee? 

 

 

...Zodra er weer meer mogelijk is zal Leesspin ook activiteiten organiseren waar (groot)ouders met kinderen live aan kunnen deelnemen. Tot die tijd zal er regelmatig, ongeveer 5 keer per jaar, een nieuwe aflevering van de online 'Poppenkast met Miek' te zien zijn...volg @leesspin op facebook of instagram om op de hoogte te blijven

Kerst 2019 lijkt alweer een eeuwigheid geleden... Leesspin mocht samen met Doks en Ponk het Kerstverhaal vertellen op Kerstavond in de Maarten Luther Kerk in de Amsterdamse Rivierenbuurt...

Leesspin poppenkast Kerst met Doks en Ponk